Αλλαγής μέγεθος
ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤ
Επιστροφη προϊόν
Αλλαγής μέγεθος
ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤ
Επιστροφη προϊόν
ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ?

Η ομάδα Kalapod είναι έτοιμη να σας παρεχεί όλη την πρόσοχη.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας στο αρθ . 211 1982985 Εργάσιμες μέρες : 09.00 – 18.00

Η αίτηση ανταλλαγής πρέπει να υποβληθεί εντός 365 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου.

Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην ίδια κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς σημάδια φθοράς, συσκευασμένα σε πρόσθεση προστατευτική συσκευασία (πλαστική σακούλα / τσάντα / αλουμινόχαρτο) και με τις αρχικές ετικέτες.

Εάν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν για ανταλλαγή.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το κόστος για αλλαγή μεγέθους είναι 1,50 €. Εάν ούτε το ζεύγος / ζεύγη την οποία στείλατε σε ανταλλαγή δεν σας ταιριάζει και θέλετε να το ξανά αλλάξετε, τότε το κόστος αποστολής των 6 εύρο θα υποστηρίζονται από εσάς.

Εάν το παραγγελθέν προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο σε απόθεμα, μπορείτε να ψάξετε άλλο μοντέλο, η αξία του προϊόντος που αγοράσατε αρχικά θα αφαιρεθεί από την αξία του νέου προϊόντος που επιλέγετε και θα σας αποσταλεί, τα έξοδα αποστολής βαρύνουν εξ ολοκλήρου την εταιρεία μας . Η αξία του νέου προϊόντος πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη από την τιμή του επιστραφέντος προϊόντος.

Μαζί με την αλλαγή μεγέθους, σας παρέχουμε επίσης τη συμπλήρωση του προκειμένου με άλλα προϊόντα.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Μετά την κοινοποίηση της εκμετάλλευσης ΤΙΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ υπηρεσία με τους οποίους έχετε συζητήσει θα τοποθετήσει μια νέα τμήματα της τάξης, η διαδικασία είναι η «πακέτο σε αντάλλαγμα».

Courier θα παρουσιαστεί στο νέο δέμα που περιέχει σωστό μέγεθος σας, και θα τους διδάξει το πακέτο ( συσκευασμένα σωστά) που θα περιέχει το προϊόν ακατάλληλο μέγεθος.

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Για περισσότερεςπληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες για την αλλαγή ή την επιστροφή των προϊόντων, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα παρακάτω σελίδες:

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Φόρμα ανταλλαγής προϊόντων
Το μήνυμά σας θα σταλεί!
Το μήνυμά σας έχει σταλεί! Θα επικοινωνήσετε με έναν χειριστή το συντομότερο δυνατό.
Προσθέστε το όνομά σας
Προσθέστε το μικρό όνομα σας
Προσθέστε έναν σωστό αριθμό τηλεφώνου
Προσθήκη ηλεκτρονική διεύθυνσή
Προσθέστε μια αναφορά
Στείλτε το αίτημα
ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ Ή ΜΟΝΤΕΛΟ?
Εάν αλλάξετε την γνώμη για το χρώμα ή μοντέλο, η ομάδα μας θα δώσει την αλλαγή του χρώματος του σχεδιασμού διαταχθεί μόνον εάν πληρούνταιοι ακόλουθοι όροι:
Τα μέταφορικα αξια 6 εύροΘα επιβαρούν απο εσάς.
Η απαίτηση ανταλλαγές πρέπει να γίνει εντός 365 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του πακέτου
Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραδόθηκε (ρωτήστε ότι, αν είναι δυνατόν, να στείλετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία με όλα τα αξεσουάρ, με τις ετικέτες άθικτες δεδομένου ότι και η συσκευασία περιέχει τα στοιχεία της αυθεντικότητας του προϊόντος και του παραγωγού, προσφέροντας στον πελάτη μια εγγύηση ότι το προϊόν είναι πρωτότυπο).
Εάν αυτοί οι όροι πληρούνται, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν να μοιραστούν, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 211 1982985 ή στο email [email protected] και να μας πείτε ότι θέλετε να αλλάξετε το μέγεθος του προϊόντος / προϊόντων διέταξε
ΠΡΟΣΟΧΗ
Η αρχική τιμή του προϊόντος που αγοράζεται θα πρέπει να αφαιρείται από την αξία του νέου προϊόντος και το πακέτο που που θα επιλεγεί θα σας αποσταλεί μετά και τα μεταφορίκα αποστολής θα βαρύνουν απο εσάς.
Η αξία του νέου προϊόντος πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη από την τιμή του επιστρεφόμενου προϊόντος.
ΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ
Μετά την κοινοποίηση στον χειριστή τηλεφωνικού κέντρου της υπηρεσίας στην οποία έχετε συζητήσει θα τοποθετήσει μια νέα τμήματα της τάξης, η διαδικασία είναι το πακέτο σε αντάλλαγμα. Courier θα παρουσιαστεί στο νέο δέμα που περιέχει επιλέξει το προϊόν σας, και θα τους διδάξει το πακέτο (συσκευασμένα σωστά) που θα περιέχει το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε.
ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;
Για περισσότερεςπληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες για την αλλαγή ή την επιστροφή των προϊόντων, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα παρακάτω σελίδες: Όροι και Συχνές Ερωτήσεις ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Το μήνυμά σας θα σταλεί!
Το μήνυμά σας έχει σταλεί! Θα επικοινωνήσετε με έναν χειριστή το συντομότερο δυνατό.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σύμφωνα με το άρθρο 9 του GEO 34/2014, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να πάρετε μια περίοδο 365 ημερών από την παραλαβή του πακέτου για να μας ενημερώσει σχετικά με την απόσυρση από τη σύμβαση και να επιστρέψει τα αγαθά που αγοράζονται, χωρίς να χρειάζεται να δικαιολογήσει την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε και χωρίς καμία επιβάρυνση πέρα από αυτές που προβλέπονται στο άρθρο 13 παρ. (3) και 14 του GEO No.34 / 2014.

Τα νομικά πρόσωπα δεν έχουν δικαίωμα επιστροφής σύμφωνα με την O.U.G. 34/2014. Αστικός κώδικας δίκαιο καταναλωτών: τα νομικά πρόσωπα θεωρούνται επαγγελματίες και όχι καταναλωτές.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: έκτακτο διάταγμα No.34 / 2014 ή Page: ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Η αίτηση πρέπει να πραγματοποιείται σε προϊόντα επιστροφή εντός 365 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του πακέτου?

Προϊόν / Προϊόντα να επιστραφεί στην ίδια κατάσταση στην οποία είχαν παραδοθεί (ρωτήστε ότι, αν είναι δυνατόν, να στείλετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία με όλα τα αξεσουάρ, με τις ετικέτες άθικτες δεδομένου ότι και η συσκευασία περιέχει τα στοιχεία της αυθεντικότητας του προϊόντος και του παραγωγού, προσφέροντας την εγγύηση πελάτη το προϊόν είναι γνήσια).

Τα προϊόντα που αγοράζονται με τη μορφή ειδικών συσκευασιών ή λαμβάνουν άλλα είδη δώρων, δεν μπορούν να επιστραφούν ξεχωριστά, αλλά όλοι μορφή μαζί με το πακέτο του προϊόντος ή δώρο.

Τα προϊόντα που αγοράζονται με τη μορφή ειδικών συσκευασιών ή λαμβάνουν άλλα είδη δώρων, δεν μπορούν να επιστραφούν ξεχωριστά, αλλά όλοι μορφή μαζί με το πακέτο του προϊόντος ή δώρο.

Μέσα σε μέγιστο σε 365 ημέρες από την παραλαβή του πακέτου στην αποθήκη μας, θα σας επιστρέψουμε το ποσό που αντιπροσωπεύει την αξία των προϊόντων σας επιστραφεί στο λογαριασμό του.

Το κόστος μεταφοράς, εφόσον η courier επιστρέψετε το προϊόν / τα προϊόντα θα επιβαρουν ολοκλήρου τον πελάτη. Το προϊόν / προϊόντα μπορούν να επιστραφούν μόνο με courier.

Σύμφωνα με το νόμο, παραίτηση ισχύει μόνο για την αγορά για τους ιδιώτες πελάτες

Εάν οι όροι αυτοί πληρούνται, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν, προκειμένου να ανακτήσει την τιμή που καταβάλλεται για το προϊόν αυτό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου : 211 1982985 ηemail [email protected] και να μας πείτε ότι επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε.

Δεν δεχόμαστε πακέτα απόαλλη Αταιρια κούριερ η με Αντικαταβολή

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Προσθέστε το όνομά σας
Προσθέστε το μικρό όνομα σας
Προσθέστε έναν σωστό αριθμό τηλεφώνου
Προσθήκη ηλεκτρονική διεύθυνσή
Προσθέστε το IBAN
Προσθέστε το όνομα του κατόχου λογαριασμού που έχετε εισαγάγει
Προσθέστε μια αναφορά
Στείλτε το αίτημα